Søte Pannekaker/Lapper

Pannekaker hører kanskje søndager til…. Jeg synes pannekaker er best når de er søte. Men man kan jo lage pannekaker i alle varianter, salte, tykke, tynne, med varmt fyll og med kalt fyll… til middager, til deserter eller til frokost. I dag ble det en litt ekstravagant og søt variant til oss. Denne gangen ble det en amerikansk variant med mye egg i – passer som et eget måltid – nam nam….

IMG_7532

  • Ingredienser jeg brukte i dag «Amerikanske Lapper»: 
  • 6 egg
  • 4 ss sukker
  • 1 dl flytende maragrin
  • 5,5 dl Helmelk (eller en blanding av melk og fløte)
  • 6 dl hvetemel
  • 1,5 dl bakepulver (Freia)
  • 1 ts vaniljesukker (Jacobs)
  • ½ ts kardemomme (malt Hindu)

Denne oppskriften er god på den amerikanske måten, med lønnesirrup… deilig en gang i blant.

20150105_211455

Pannekaker kan også brukes til å spise opp rester. Pannekaker finnes over alt og i mange versjoner.. vil du lese mer kan du jo sjekke ut linken nedenfor:

&http://student.umb.no/~heid/hoved.htm;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *