Grove vafler til kvelds

IMG_7795

Ville forsøke å gjøre vaffel oppskriften min litt sunnere, med grovere mel og honning i… det ble godt.

  • 4 egg
  • 5 ss honning
  • 1,5 dl flytende margarin
  • 100 gram hvetemel
  • 100 gram sammalt hvete fin
  • 100 gram sammalt rug fin
  • 1 ts kardemomme
  • 1 ts bakepulver
  • (ev sukker etter smak, jeg hadde ikke i noe og synes det var helt greit)

Pisk eggene til eggedosis. Ha i det tørre vekselsvis med det våte, rør til det er uten klumper og la det stå å svelle i en time. Stek og NYT… de var gode med meierismør og brunost på. En god ide er å ha smøret i kjøleskapet helt til du har vaffelen klar. Ta en ostehøvel og skjær skiver av meierismøret og legg på den glovarme vaffelen, deretter brunost.. da smelter både smøret og brunosten og det blir SÅÅÅÅ GODT!!!!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *