Å koke suppe på en spiker!!! – Kyllingsuppe av rester

Noen ganger føles det som om jeg har greid å koke suppe på en spiker. Har du bare litt grillet kylling igjen etter middagen i går? – jeg vet hva du bør gjøre!!! Dette er en enkel og velsmakende suppe. Jeg har hatt i makaroni, men du må gjerne bruke risen fra i går, eller bare steke hvitløkbrød til. Suppen blir utrolig god på smak, selv om du har kun litt rester, – her er det kokt suppe på kun et kyllinglår…  Lykke til!!!

20150125_165109

  • et kyllinglår, eller det du har av rester
  • 2 gullrøtter
  • 1/2 løk
  • 1/2 paprika
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 chili
  • 1 ts tørket kruspersille
  • 2 dl vann
  • 2 dl fløte
  • 3 ss margarin

Rens kyllingrestene dine. Kutt kyllingkjøttet opp i passende biter. Ha bein og kyllingskinn i en panne som du varmer opp med margarinen. Stek litt og hell så på vann, la koke en stund til alle de gode smakene kommer ut i kraften. Kutt imens grønnsaker i passende suppebiter. Chili og hvitløk i småbiter. Sil av kraften i en liten kjele. Fres chili, hvitløk, kruspersille og løk i stekepannen i litt margarin. Hell blandingen over i kraften, – i sammen med fløten og de ferdig kuttede grønnsakene. Kok opp og la det koke noen minutter – til grønnsakene blir passe møre. Smak til (mulig du kan tilføre litt mer vann, eller at du må ha på litt salt eller pepper). Server eventuelt hvitløkbrød til.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *